fbpx

Învață să nu suferi când te doare!

Ați trecut de curând, tu sau copilul tău adolescent, printr-o despărțire care v-a afectat?

Nu știi ce trebuie făcut ca să treci/treceți mai ușor peste această durere personală copleșitoare?

Ai vrea să ajuți și o persoană apropiată care se află într-o situație asemănătoare și suferă de pe urma despărțirii recente?

Atunci descarcă gratuit acest veritabil ghid care te va ajuta să treci mai ușor peste durerea provocată de o despărțire de persoana iubită. Sau, dacă din fericire nu e cazul tău, ajută pe altcineva cunoscut care trece prin astfel de momente tragice.

După ce  vei completa și trimite formularul de mai jos pentru descărcare vei fi redirecționat automat în pagina de descărcare a a ghidului.

Este foarte important ca oamenii să aibă rapid soluții atunci când trec prin momentele copleșitoare ale unei despărțiri, care de multe ori este neașteptată, mai ales când iubești. Despărțirile, în special cele care survin în cazul relațiilor romantice, sunt adevărate tragedii personale.

Unele persoane se îmbolnăvesc iar altele chiar mor de „inimă frântă” tocmai pentru că nu știu ce trebuie să facă pentru a depăși aceste groaznice momente.

“Respingerea în dragoste este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate suporta o ființă umană”, ne spune cercetătoarea Helen Fisher