AȘA CEVA NU VEZI ÎN FIECARE ZI!

PACHETUL ECTO-F

OFERTA ESTE LIMITATĂ ÎN TIMP

zile
ore
minute
secunde
Îmi pare rău dar oferta redusă cu 90% a expirat.

ACEASTĂ OFERTĂ PRIN CARE ECONOMISEȘTI 563 RON EXPIRĂ ÎN CÂTEVA ORE

Ca parte a unei campanii de marketing pre-lansare pentru cunoașterea platformei mele educaționale ECHILIBRU.EU, pachetul ECTO-F (Educație, Comportament, Terapie și OrganizareFinanciară) îți este oferit azi la prețul special de doar 623,70 RON (prețul de listă) 344,70 RON (prețul redus pe termen limitat în magazinul online) 59,90 RON (super-prețul de azi pentru tine).

Oferta, așa cum observi, este disponibilă pe o perioadă limitată de timp. Primești tot pachetul ECTO-F astăzi pentru doar 59,90 RON.

Îți garantez rambursarea 100% a banilor în termen de maximum 30 de zile de la cumpărare în cazul în care nu ești mulțumit! Banii se returnează în 48 de ore de la primirea solicitării.

Pachetul ECTO-F (Educație, Comportament, Terapie și Organizare – Financiară) este cel mai rapid mod de a-ți rezolva problemele ce țin de bani, probleme cu care este posibil să te confrunți în aceste vremuri complicate din punct de vedere social și economic.

De unde știu? Știu, pentru că eu l-am creat și știu cât de util este conținutul lui. Am reușit de-a lungul timpului să ajut mulți oameni și persoane apropiate cu acest pachet de cunoștințe speciale din zona psihologiei financiare și a neuroștiințelor, oameni care îmi mai scriu și astăzi mulțumiri pentru faptul că s-au reconfigurat și întărit financiar.

Iar eu îți ofer acum cele mai complete și profitabile 12 șabloane de lucru pe care le am, făcute să funcționeze pentru tine imediat … împreună cu cel mai bun seminar de psihologie și terapie financiară de circa 3 ore, unic în România … și toate acestea pentru … doar 59,90 RON. Și pe deasupra ai și garanția de 30 de zile a returnării banilor dacă nu ești mulțumit/ă.

Da. Ai citit bine. Totul NU pentru 623,70 RON NICI pentru  344,70 RON CI pentru doar 59,90 RON. Dacă mai găsești ceva similar în piața serviciilor educaționale și îmi arăți, îți voi oferi 100% gratis pachetul ECTO-F.

Hai să vedem ce conține pachetul tău ECTO-F

Bonusul nr.1 pentru tine atașat cursului

10 șabloane de lucru digitale format A4 realizate în PDF editabile pe computer pentru organizarea activităților curente. Nu este nevoie să le listezi la imprimantă. Poți lucra în ele direct pe laptop deoarece câmpurile sunt editabile online. Poți face astfel foldere pe computerul tău în care să arhivezi ce ai lucrat. Varietatea funcționalităților acestor șabloane se constituie într-o veritabilă agendă digitală de lucru. De la planificarea și organizarea activităților tale curente sau viitoare și până la prioritizarea unor activități în funcție de urgență și importanță sau schimbarea frecvenței până la eliminare a unor rutine personale toxice, toate aceste excepționale șabloane te ajută să fii mult mai aplicat și mai concentrat pe obținerea succesului tău. Toate aceste șabloane de excepție pe care le primești astăzi pot fi văzute în magazinul meu online din platforma de produse educaționale ECHILIBRU.EU și chiar îți recomand după ce ai achiziționat pachetul ECTO-F, să intri în magazinul online unde găsești mai multe detalii despre aceste produse dar și multe alte produse educaționale excelente.

Bonusul nr.2 pentru tine atașat cursului

2 instrumente de lucru format A4 realizate în Microsoft Excel sub brandul meu ESSENTIAL EXCEL SOLUTIONS. Cu bugetul multi-anual ”ECHILIBRUL MEU FINANCIAR” poți ține o evidență rapidă și inteligentă a banilor tăi. Oamenilor nu prea le place, în general, să țină bugete de venituri-cheltuieli. Dar cu acest buget se lucrează atât de simplu, rapid și eficient încât o să fii super-încântat că ai un asemenea instrument financiar care te ajută atât de mult în decizii și care este doar al tău 100%. 

Cel de-al doilea instrument de lucru pregătit pentru tine este o aplicație excel uimitoare, unică în România. Da, știu, sună incredibil dar, dacă îmi mai arăți o astfel de aplicație care evaluează tipologia financiară a utilizatorului îți garantez că vei primi acest super-pachet educațional gratuit. Ba chiar și mai mult, îți ofer 1 an de zile gratuit la orice produs din platforma mea educațională ECHILIBRU.EU.

În România au fost identificate și clasificate un număr de 5 tipologii de risc financiar: AUTOSABOTORUL, INCONȘTIENTUL, DEPENDENTUL, ACUMULATORUL și SALVATORUL. Tu din care cele 5 tipologii de risc financiar crezi că faci parte?

Răspunsul la această întrebare îl poți afla într-un singur mod: îți faci o auto-test cu Aplicația de Evaluare a Comportamentului Financiar și afli pe loc. Știi ce este într-adevăr frumos? Că poți afla tipologiile pe care le au și membrii familiei. Tare, nu?

Aș vrea să te întreb ceva și mi-ar plăcea să dai dovadă de sinceritate. Din ce ți-am oferit doar până în acest moment, consideri că investiția de 59,90 RON pentru îmbunătățirea relației cu banii și creșterea câștigurilor pentru tine și familie este o investiție mare?

Însă, așa cum ți-am promis la început, ai mult mai mult în pachetul ECTO-F. Iar eu sunt genul care mă țin de promisiuni și ofer și garanții clienților mei. Așa că, în această investiție a ta includ și excepționalul curs online „Elimină Auto-Sabotajele Financiare din Viața Ta.” 

Ce rost avea să ai instrumente de organizare și instrumente de evaluare, să-ți identifici eventualele obiceiuri financiare greșite și să nu știi ce trebuie să faci mai departe pentru starea ta de sănătate financiară?

Așa că am decis să îți ofer totul. Și nu pentru 623,70 RON care este valoarea de listă, nici măcar pentru  344,70 RON care este valoarea cu care poți cumpăra aceste produse educaționale din magazinul meu online ci, cu o reducere de peste 90%, totul la investiția ta de doar 59,90 RON.

Sper că înțelegi că nu pot ține această fereastră de oportunitate deschisă pentru mai mult de 48 de ore.

Poți vedea cele două aplicații de excepție în cele două clip-uri video de mai jos. 

Și excepționalul curs online cu cele 5 tipologii financiare din țara noastră

Am să îți spun acum despre acest curs de excepție pe care îl ai în Pachetul ECTOF
Conceput în două părți, cu un număr de 22 de lecții și un test de evaluare, acest curs este singurul din România în care participanții pot învăța cum să evolueze financiar și să câștige mai mulți bani, eliminând scenariile financiare toxice care au săpat adânc, de-a lungul anilor, în mintea lor.

Cursul are la bază noțiuni din psihologia financiară, terapia financiară și neuroeconomie, tratând subiecte de mare interes pentru atingerea succesului financiar de către cursant, cum ar fi comportamentele deficitare legate de bani, subconștientul și condiționarea financiară, rescrierea scenariilor financiare toxice, ș.a.m.d.

Cu toate că în curs ai să descoperi și 5 profile de risc financiar, nu trebuie să interpretezi că aceste personaje sunt negative. Oricum și tu probabil ai să descoperi că te încadrezi în unul din cele 5. Ar trebui să te bucuri. De ce? Pentru că acum, indiferent de tipologia în care te încadrezi, ai acum în față 5 moduri de a crea bogăție. Depinde doar de tine cum vei maximiza acest aspect folosind cele învățate în curs.

Cele 2 Bonusuri sunt atașate cursului. Deci le poți descărca din primele două module ale cursului după ce cumperi Pachetul ECTO-F.

ÎȚI POȚI DESCĂRCA CERTIFICATUL DE PARTICIPARE DACĂ AI PARCURS CEL PUȚIN 80% DIN CURS

Tot ceea ce ai de făcut este să accesezi butonul „Certificate” de pe coloana din dreapta care conține imaginea și structura cursului și ți se va deschide pe desktop certificatul în format jpg. Sub imaginea certificatului cu numele tău sunt două butoane: unul pentru descărcare în PDF și unul pentru distribuirea pe contul tău de Facebook.

Ce pierzi dacă nu iei Pachetul Educațional ECTO-F...

Oportunitatea Evaluării

Ca să poți să atingi ținte financiare mai înalte, adică să ai mai mulți bani de încasat și cheltuit, trebuie să știi unde te afli. Doar așa vei știi de ce, unde, când și cum ajungi acolo.

Fără evaluare vei pierde în continuare bani!

Oportunitatea Planificării

Vrei să planifici cu succes banii? Atunci acesta este pachetul educațional financiar de care ai nevoie. Fără el nu poți avea succesul financiar dorit.

Fără planificare vei pierde în continuare bani!

Oportunitatea Echilibrării

Prin utilizarea acestui puternic pachet educațional de administrare a banilor înveți să te calibrezi și echilibrezi mental făcând diferența între nevoi și dorințe.

Fără echilibrare vei pierde în continuare bani!

Te asigur că toate produsele pe care le-am publicat în magazinul online sunt de înaltă calitate. Toate sunt asigurate de garanția de 30 de zile de returnare a banilor pentru orice client care se declară nemulțumit. Poți vedea în clipul de mai jos câteva produse din magazin.
Deoarece este un produs special Pachetul ECTO-F™ poate fi achiziționat din magazin, nu din paginile dedicate cursurilor.

Hai să recapitulăm ce primești în Pachetul ECTO-F

10 ȘABLOANE DE ORGANIZARE A4 PDF

VALOARE 123,90 RON

2 INSTRUMENTE DE EVALUARE ÎN EXCEL

VALOARE 179,80 RON

UN CURS DE EXCEPȚIE ÎN COMPORTAMENT FINANCIAR

VALOARE 320 RON

Și primești toate aceste super-produse nu pentru 623,70 RON care este valoarea lor de listă, nici măcar pentru  344,70 RON care este valoarea cu care poți cumpăra aceste produse educaționale din magazinul meu online ci, cu o reducere de peste 90%, totul la insignifianta investiție de doar 59,90 RON.

Dacă totuși încă nu te-ai hotărât, încă nu ai luat decizia de a profita de această mega-ofertă, îți ofer gratuit și fără nici un fel de obligație financiară din partea ta, aplicația de buget multi-anual ECHILIBRUL MEU FINANCIAR. 
Îl poți descărca, testa și folosi fără probleme cu licența gratuită lifetime.

Spor în toate îți urez. Și stai cu ochii pe contorul de timp pentru a nu rata această excepțională ofertă educativă care te va sprijini inclusiv în dezvoltarea ta personală.

© 2022-2030 www.echilibru.eu Toate drepturile rezervate.