DISCLAIMER

Informațiile de pe site-ul ECHILIBRU.EU sunt exclusiv în scopuri educaționale și de divertisment. Orice articol sau informație de pe acest site web nu ar trebui să fie considerată un înlocuitor pentru sfatul oferit de un profesionist autorizat conform legii.

Dacă ai nevoie de sfaturi medicale, juridice sau psihologice profesionale, te rugăm să contactezi un profesionist autorizat din zona ta de domiciliu/reședință sau pentru consiliere psihologică apelează la unul din psihologii din ECHILIBRU.EU. O altă resursă excelentă pentru a găsi un psiholog / terapeut / profesionist în sănătate mintală autorizat în zona ta este să accesezi pagina de terapie psihologică online HEDEPY care are avantajul că poți face ședințe de acasă prin video-conferință.

La ECHILIBRU.EU, facem tot posibilul să păstrăm informațiile cât mai exacte posibil, să le păstrăm actualizate și corecte din punct de vedere faptic, dar aceasta nu înlocuiește sfatul unui profesionist autorizat. Prin urmare, adoptarea și folosirea strategiilor, metodelor și tehnicilor prezentate pe site-ul ECHILIBRU.EU, aplicate de către tine pentru tine sau aplicate oricărei alte persoane de către tine sunt pe propriul tău risc și pe răspunderea ta.

Dacă treci printr-un moment emoțional dificil, ar trebui SĂ NU IEI decizia de a acționa conform strategiilor, metodelor și tehnicilor prezentate pe pagina noastră web fără a consulta un profesionist / terapeut / psiholog autorizat în sănătate mintală.

În conținutul materialelor noastre, ne referim adesea la alte surse, experți și profesioniști în diverse domenii, inclusiv în domeniul sănătății mintale. Când facem acest lucru, o facem pentru că am cercetat temeinic subiectul și expertiza sursei și ne simțim încrezători când ne referim la ele.

Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere pentru nicio informație pe care acele alte surse le-au publicat sau furnizat iar noi le-am preluat. De asemenea, ești responsabil/ă pentru orice informații pe care le utilizezi de pe internet iar ECHILIBRU.EU nu poate fi făcut responsabil pentru acest lucru.

Dacă treci printr-o criză sau ai gânduri suicidale, te rugăm să consulți Pagina de Criză care urmează și să suni imediat la unul dintre numerele de urgență afișate acolo. 

PAGINA DE CRIZĂ

OBȚINE AJUTOR IMEDIAT

Dacă te afli într-o criză sau ai gânduri suicidale te rugăm să suni la unul dintre numerele de mai jos pentru a obține ajutor cât mai curând posibil.

Amintește-ți, viața și sănătatea ta sunt cele mai valoroase bunuri pe care le ai și trebuie să faci tot ce îți stă în putere pentru a le proteja.

Și uneori, asta înseamnă să ridici telefonul și să suni la un număr de urgență pentru a primi ajutor.

A vorbi cu o persoană reală pentru obținerea de ajutor poate face o mare diferență în felul în care te simți și vei fi bucuroasă/bucuros pentru că ai făcut acest lucru.

De asemenea dacă ai stări de rău fizic, stări de rău psihic, stări de oboseală continuă și orice alte manifestări care ți se par în neregulă pentru starea ta de sănătate fizică sau mentală și care persistă mai mult de două săptămâni, APELEAZĂ DE URGENȚĂ la medicul tău de familie sau la un medic de specialitate.

PREVENȚIA CAZURILOR DE SINUCIDERE

VIOLENȚĂ DOMESTICĂ ȘI SEXUALĂ

PERSOANE GAY ȘI NON-BINARE (LGBTQ+)

URGENȚE 112

Alianța Română de Prevenire a Sinuciderii (consiliere gratuită) 0800 801 200

HEDEPY (terapie online) – +40 721 191 322

BUCUREȘTI – FUNDAȚIA SENSI BLU +40 21 311 4636

BUCUREȘTI CASA LOANA +40 21 332 6390

BUCUREȘTI ADRA – +40 21 252 5117

.

ASOCIAȚIA ACCEPT +40 21 252 56 20

.

.

.

.