Echilibrul meu Financiar

Ai un stres în legătură cu banii? Ai îngrijorări față de excesul sau de incapacitatea ta de a economisi?
Poate că banii pe care îi câștigi acum par a fi siguri, dar tot nu poți să-ți depășești neliniștea în legătură cu ei.

Descarcă azi GRATUIT aplicația „Echilibrul Meu Financiar”.

Înainte de a completa formularul pentru descărcarea aplicației te rog să distribui și prietenilor tăi această oportunitate.

Cadoul Perfect pentru tine

Poate că neînțelegerile legate de cheltuieli generează discuții între tine și partenerul de viață sau poate aveți probleme în a vorbi cu copiii voștri sau cu alți membri ai familiei despre bani. Mai mult ca sigur vă doriți liniște și echilibru financiar.

“Am creat acest instrument de economisire și evaluare financiară din dorința de a ajuta cât mai multe persoane să atingă acea stare de echilibru financiar”

Te rog să recomanzi și distribui și prietenilor tăi!

Ce Trebuie Să Faci Când Stii Ce Trebuie Să Faci Dar Nu Poti Să Faci?

Indiferent dacă întâmpinați în cuplu dificultăți în gestionarea cheltuielilor personale sau în încercarea de a nu vă îndatora peste posibilități, un lucru este cert: nu sunteți deloc singurele persoane cu astfel de probleme.

Majoritatea oamenilor au o relație complicată cu banii și mulți dintre ei au un mod de relaționare disfuncțional. Aproape toți oamenii cred într-o ”mare minciună” legată de finanțele personale, așa cum ne destăinuie doi terapeuții financiari din SUA, autori ai lucrării ”Mind over money”. Și tu poți crede acest lucru.

Poți crede că dificultățile financiare pe care le traversezi uneori sunt din vina ta. Că ele provin din lenevia ta, nebunia ta, lăcomia ta sau prostia ta. Nimic mai fals.

Comportamentele financiare cronice de auto-apărare și auto-distructive nu sunt generate de rațiune și gândirea conștientă. Ele au cauze psihologice ce vin din zona semi-conștientului și inconștientului iar rădăcinile lor sunt mult mai profunde, ajungând până în perioada copilăriei când se formează principalele comportamente umane.

Mulți cred că problemele financiare provin din ignoranța proprie cu privire la complicatul domeniu al finanțelor personale și lipsa de informații. Fals!

Ai citit probabil până azi zeci de pagini de informații financiare, ai învățat eventual în diverse cursuri sau workshop-uri strategii de bugetare sau investiții. Și? Problemele au dispărut? Crezi că dacă vei economisi mai mult sau vei cheltui mai puțin vor dispărea?

Nu lipsa de informații sau de cunoștințe teoretice este problema ci lipsa acelor informații și instrumente calificate în rafinarea comportamentului financiar. Acesta constituie și motivul pentru care am ales ca în cele 12 pagini lunare ale bugetului să pun astfel de informații din zona ”științelor creierului” (neuroștințele) și ale psihologiei financiare care au legătură cu comportamentul financiar. 

Poți începe prin folosirea acestui instrument care te va ajuta să realizezi economii. Este un prim pas. Oamenii nu iubesc bugetele, nu le place să țină bugete. E complicat.  Ei cred că e nevoie să stai zilnic și să scrii cât ai plătit pe 2 roșii, 3 fire de ceapă, o cutie de antinevralgic, etc. Asta este chiar complicat. Dar cu acest buget nu este deloc complicat.

Ai Discount 100% din valoarea aplicației

Aplicația Excel „ECHILIBRUL MEU FINANCIAR” are o valoare de vânzare de 30 EUR în Magazinul Online din platforma noastră, dar tu o poți obține gratis doar azi, fără nici un fel de taxă sau cost ascuns.

Nu întâlnești în fiecare zi o astfel de oportunitate, așa că nu sta pe gânduri. Introdu în formularul de mai jos prenumele și adresa de e-mail și bucură-te pe viață de acest cadou pe care ți-l fac!

Înainte de a descărca te rog să distribui și prietenilor tăi !

Ce Pierzi Dacă nu vei folosi aplicația?

  • oportunitatea de a observa mai ușor soluțiile de creștere a veniturilor;
  • oportunitatea de a-ți planifica cu succes banii personali și ai familiei;
  • oportunitatea echilibrării financiare făcând diferența între nevoi și dorințe.

Echilibrul Tău Financiar este un buget multi-anual de o flexibilitate extremă cu avantaje de lucru simple, concrete și rapide:

  • îți stabilești anul fiscal cum vrei tu  în sensul că poți  seta aplicația să lucreze între 01.07.20X0 și 30.06.20X1
  • Veniturile (sau creditele ori intrările, cu alte cuvinte) și Cheltuielile (sau debitările ori ieșirile, cu alte cuvinte) sunt structurate în 9 mari și cuprinzătoare categorii.

Aici introduci veniturile din diverse surse cum ar fi salariu, pensie, pensie alimentară, rente, comisioane, chirii din bunuri închiriate, prime, împrumuturi de la instituții bancare sau persoane, etc.

Cuprinde impozite, rate la bănci, rate la produse și bunuri, carduri de credit, datorii către persoane, alte obligații financiare contractuale, etc.

Aici introduci cheltuieli pentru întreținere, lumina, gaz, chiria (unde e cazul), cablu TV, Internet, materiale întreținere, mobilier, veselă, lenjerie, electrocasnice, zugraveli, etc.

Cuprinde cheltuieli pentru carburant, RCA, CASCO, rovigneta, ITP, mentenanță și reparații în service auto, piese auto, abonamente transport, etc.

Cuprinde cheltuieli tip ”daily living” care sunt cheltuieli cu alimente, haine, încălțăminte, coafură, îngrijire personală, masa servită la muncă, împrumuturi către cunoștințe, etc.

Cuprinde cheltuieli pentru asigurare de sănătate, asigurare de viață, asigurare de pensie, medicamente. tratamente medicale, urgențe medicale, etc.

Cuprinde cheltuielile pentru cinema, teatru, concerte, cluburi / asociații, sală sport, jocuri online, picknick, citybreak, weekend, evenimente familiale etc.

Aici introduci cheltuielile pentru concedii, excursii, deplasări, cadouri și amintiri cumpărate în concedii, rental-car, alte activități contra-cost în vacanțe,etc.

Aici vor fi sumele economisite care se depun în cele două fonduri personale – cel de investiții și/sau cel cu rol de rezervă financiară.

nu-l aștepta pe tu din viitor

În vremurile tulburi pe care le trăim cu toții îți garantez că peste un an de azi înainte ți-ai fi dorit să fi descărcat și folosit acest buget multi-anual cadou de la ECHILIBRU.EU

© 2020-2030 ECHILIBRU.EU All Rights Reserved.

Înainte de a completa formularul pentru descărcarea aplicației te rog să distribui și prietenilor tăi această oportunitate.