fbpx

“Respingerea în dragoste este una dintre cele mai dureroase experiențe pe care le poate suporta o ființă umană.”                                                                   Helen Fisher

Cursul va fi organizat pe serii. Seria 1 începe cu primul (primii clienți). Seria 2 în săptămâna următoare sau în altă săptămână în care apar alți clienți.

Poate te întrebi ce am eu de spus despre relații romantice, iubire și despărțiri dureroase. Și eu am fost…tu. Și nu din viitor ci din trecut.

Sunt consilier de relatii, autor, sotie, mama a doi copii, pasionata sa ajut oamenii sa aiba dragoste si fericire. Munca mea este rezultatul atat al unei experiente personale, cat si rezultatul unei educatii si practice continue in domeniul relatiilor si al iubirii.

Cea mai mare satisfactie a mea este sa vad zambetul clientelor mele dupa ce suferinta care le-a adus la mine dispare si sunt libere sa se bucure de dragoste.

Poate te intrebi, ce am eu de spus despre relatii si iubire. Cea mai mare recomandare a mea, este povestea mea, deoarece eu am fost tu.

Pentru ca stiu cum e sa simți suferința din iubire, pentru ca am reușit sa am dragoste si fericire, si vreau sa te ajut sa ai si tu.

Pentru ca dupa ani de studiu cu cei mai buni experți in domeniul relațiilor,  experiența personala ca femeie, soție, mama si lucru cu zeci de femei in calitate de consilier in relatii, am înțeles ce își doreste un bărbat de la o femeie, ce il face sa rămână si cum poate o femeie sa își schimbe viața avand dragoste si fericire.