Bine ați venit pe platforma noastră de cursuri live!

Suntem Alina și Sorin

https://echilibru.eu/wp-content/uploads/2022/11/Alina-Borbely_prev_ui_ed.png

Bună, sunt Alina

Sunt inginer de suflete și pasionată de a descoperi labirinturile comportamentelor umane . Sunt coach, trainer, psiholog clinician si psihoterapeut terapie pozitiva in supervizare si te călăuzesc pentru a descoperi lumea ta interioara si a găsi soluții in problemele care te preocupa. ” Daca vrei să schimbi lumea, începe cu lumea ta interioara”, acesta este motto-ul meu în viață și îndemnul meu pentru tine. Inginer de suflete, te ghidez pe drumul spre tine, spre cea mai bună versiune a ta ca om.

https://echilibru.eu/wp-content/uploads/2022/05/sorin.rimbu1_-460x493-1.png

Salut, sunt Sorin

Dacă ai citit cele câteva rânduri pe care le-am scris în „Povestea mea” ai aflat că după o carieră frumoasă am decis să-mi iau soarta în mâini întrând în zona antreprenoriatului educațional și social. Am considerat că misiunea mea, după ce am aprofundat ani de zile cunoștințele din domeniile neuroștiințelor în special cele din neuromanagement și neuromarketing, este să ajut oamenii să facă performanțe în viața profesională și mai ales în viața personală. Cu timpul, am devenit content writer sau pe românește spus, autor de conținut. 
Astfel, am creat pentru diverse companii programe de instruire bazate pe cele mai recente descoperiri din științele creierului, neuroștiințele. Să-ți spun ceva: în acele vremuri de început oamenii din România se speriau de cursuri care aveau prefixul „neuro” și îmi reproșau acest lucru. M-au copiat însă mulți de-a lungul timpului. Azi, după ce au înțeles beneficiile sănătății mentale, piața este plină de „neuro-programe de curs”. Cu toate acestea, dacă veți tasta pe Youtube cuvinte ca „neurovânzări” sau „neuroasigurări” veți da de mine și multe materiale ale mele așa cum erau la acea vreme.

https://echilibru.eu/wp-content/uploads/2022/11/Alina-si-Sorin.png

Viziunea noastră

Amplifică forța creierului tău!” este cel mai nou concept pe care l-am elaborat în perioada de tristă amintire numită pandemie.

Am realizat că, foarte mulți oameni, după o astfel de perioadă, vor avea nevoie de ajutor pentru a reveni cât mai ușor la o viață normală și sănătoasă din punct de vedere mental. Nu contează ce vârstă ai, ce sex, ce studii sau profesie ai, dacă locuiești în țară sau în diaspora.

Contează să ai un creier sănătos și o minte liniștită care îți vor asigura acel echilibru magic și sfânt între trup și suflet, iar acest echilibru îl vei învăța în programele mele și în întâlnirile noastre live for life.

Te invităm să descoperi audio-book-uri și digital-book-uri, premium sau free, în pagina Magazin pe care le poți descărca și folosi pentru progresul tău.

Considerăm că audio-book-urile sunt mult mai eficiente în învățare comparativ cu video-prezentările.

În primul rând pentru că ascultarea fișierelor audio permite celei mai puternice arme de dezvoltare a creierului numită imaginație, să-și creeze propriile hărți mentale de înțelegere și nu imagini văzute prin ochii și mintea altcuiva cum este în cazul prezentărilor video.

În al doilea rând pentru că ascultarea materialelor audio îți dezvoltă memoria auditivă, nu îți solicită ochii, ajută la construirea gândirii critice, dezvoltă abilitățile de înțelegere, îmbunătățesc sănătatea mintală iar dacă lei vei asculta înainte de culcare îți vor îmbunătăți și calitatea somnului.

Portofoliul media în
RADIO-TV-PRESĂ

A7 TV

Canal 33 TV

Radio France Internațional

A7 TV

Media XPrimm TV

Radio France Internațional

Codul lui Oreste B1 TV

Radio France Internațional

Articole în presă

Și desigur multe articole scrise în diverse publicații de specialitate din marea industrie a asigurărilor din România.