Cursurile prin e-mail ocupă primul loc în topul eficienței!

DE CE ESTE FOARTE CONVENABIL SĂ FACI UN CURS PRIN E-MAIL

Poate nu ești o persoană foarte extrovertită, chiar dacă ești entuziastă dar îți place mai mult discreția.
Poate că nu vrei ca și alte persoane să îți cunoască problemele cu care te confrunți și care te frământă în ultima perioadă. Poate că nu ai foarte mult timp liber pentru a învăța lucrurile noi dar vrei să le înveți în propriul tău ritm.

Un curs prin e-mail nu lasă nimic la voia întâmplării. Dacă ai un program zilnic foarte încărcat, nu ai posibilitatea să participi la sesiunile live sau online dar totuși îți dorești să investești în continuare în dezvoltarea ta personală învățând lucruri noi, atunci cursurile prin e-mail sunt cele mai bune metode prin care poți face acest lucru.

8 (OPT) BENEFICII-CHEIE PE CARE LE AI CÂND ALEGI UN CURS PRIN E-MAIL

image

Structură Clară

Structură Clară

Structură Clară

Cursurile prin e-mail îți oferă o structură de pregătire clară, fiind un ghid care îți arată în fiecare zi, în perioada de curs, ce trebuie să faci pas cu pas pentru a rezolva problema care te frământă.

image

Asigură Discreție

Asigură Discreție

Asigură Discreție

Subiecte cum ar fi despărțirea, iubirea, abilitățile mentale, comportament financiar, etc. pot fi considerate de alții ca fiind personale. Și atunci e bine să știi doar tu despre acest lucru.

image

Rambursare 100%

Rambursare 100%

Rambursare 100%

Cursurile și produsele mele sunt garantate 100% în ceea ce privește satisfacția și rambursarea banilor în 30 de zile dacă soluțiile pe care ți le ofer nu sunt pe placul tău sau nu rezolvă problemele.

image

Fără Grabă

Fără Grabă

Fără Grabă

Nu mai ai nici presiunea timpului și nici un stres când ai luat un curs prin e-mail. Citești, aprofundezi și memorezi noile cunoștințe în propriul tău ritm de lucru, fără să te grăbească nimeni.

image

Prețuri Decente

Prețuri Decente

Prețuri Decente

Prețurile cursurilor prin mail sunt considerabil mai mici decât ale celor care presupun prestația unui facilitator sau instructor, folosirea unui canal digital video-audio de prezentare și comunicare,

image

Materialele Calitative

Materialele Calitative

Materialele Calitative

Materialele de curs sunt de o înaltă calitate, lucrate cu responsabilitate astfel încât să te ajute în rezolvarea problemelor. În plus, îți rămân pentru folosință toată viața, deci le poți utiliza oricând vrei tu.

image

Instrumente Dedicate

Instrumente Dedicate

Instrumente Dedicate

Un astfel de curs asigură prin e-mail instrumente digitale de lucru dedicate care, de multe ori, nu pot fi folosite în alte tipuri cursuri online, făcându-se doar mențiuni și referiri cu privire la ele.

image

Program Liber

Program Liber

Program Liber

De regulă materialele transmise zilnic prin e-mail pot fi parcurse în 25-50 de minute. Nu ai o oră exactă la care trebuie să le parcurgi. Îți poți alege intervalul orar sau o zi liberă sau de weekend care te avantajează.

CURSURILE MELE PRIN E-MAIL ȘI PERIOADELE DE DESFĂȘURARE

Zile
Ore
Minute
Secunde
Timpul pentru înscrierea la prima sesiune a cursului prin e-mail „Fă-te de Neuitat în Mintea Persoanei Iubite” a expirat.

Cum Te Faci de Neuitat în Mintea Persoanei Iubite

Cursul are o durată de 14 zile și se desfășoară în perioada 15.08.202228.08.2022. Pentru detalii, preț și înscriere accesează butonul de mai jos. 

GARANȚIE!

PENTRU TOATE CURSURILE ȘI PRODUSELE DIN PLATFORMA MEA DE DEZVOLTARE PERSONALĂ BENEFICIEZI DE GARANȚIA DE 30 DE ZILE PENTRU RAMBURSAREA BANILOR DACĂ TU CONSIDERI CĂ NU SE POTRIVEȘTE CU AȘTEPTĂRILE TALE SAU NU TE AJUTĂ ÎN REZOLVAREA PROBLEMELOR CU CARE TE CONFRUNȚI ȘI PENTRU CARE AI PLĂTIT BANII.

Dă-mi o mână de ajutor și distribuie pe rețelele sociale această pagină dedicată cursurilor prin e-mail. Cu un simplu screenshot pe care mi-l trimiți ai asigurată o reducere de 25% la acest curs sau la unul la alegere.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Telegram